Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Motosiklet gözlüğü Erkekler İçin Yarış motosiklet gözlüğü Off Road Gözlük Koruyun Toz Geçirmez Rüzgar Geçirmez Gözlük Motosiklet Aksesuarları

 0

₺56.39 ₺152.60

Motosiklet Ekipmanları ve Parçaları

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o100984

Yaratıcı ve göz alıcı Off Road Gözlüklerini tanıtın!Parlama önleyici lensler ve konforunuza öncelik veren bir tasarımla, endişelenecek bir baskı veya rahatsızlık yoktur.Gözlüklerimiz güvenli ve kokusuzdur, bu da onları tüm arazi maceralarınız için pratik ve benzersiz kılar.

Belirleme:

Ürün adı: motosiklet gözlüğü

Ürün malzemesi: ABS

Ürün boyutu: (yaklaşık.)20 * 8.5 * 1 cm/7.87*3.35*0.39 inç

Ürün ağırlığı: 130g

Nazik ipuçları:

1. Monitör renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri gibi nedenlerden dolayı, bazı ürünlerin resimlerinde hafif renk farklılıkları olabilir.Renk gerçek ürüne tabidir!

2. Lütfen farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farklılıklarına izin verin.

Liste:

1 * Sürme Gözlük

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yaratıcı Tasarım: Benzersiz bir kafatası kafasına sahip erkekler için bu motosiklet gözlükleriyle tarzınızı canlandırın shape.Be sürüş sırasında dikkatin merkezi ve yolda serin ve kendinden emin hissedin.

2.Gelişmiş Koruma: Parlama önleyici lensler ve toz ve döküntülere karşı etkili koruma ile erkekler için motosiklet gözlüklerimiz, görüş netliğini artırırken optimum güvenlik sağlar.Gözlerinizin tamamen korunduğunu bilerek her türlü hava koşulunda güvenle sürün.

3.Rahat Kullanım: Erkekler için mükemmel motosiklet gözlüklerimizle gözlerinizi rüzgardan, döküntülerden ve UV ışınlarından koruyun.Rahat kullanım, herhangi bir sürüş için mükemmel, rahat bir elastik kafa bandı ile baskı veya rahatsızlık vermez.

4.Üstün Malzeme: Bu motosiklet gözlüğü, güçlü ve dayanıklı, aşınmaya dayanıklı, güvenli ve kokusuz, deforme olması ve hasar görmesi kolay olmayan yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır.Bu gözlüklerle rahat ve net bir sürüş deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

5.Çok Amaçlı Kullanım: İster yamaçlara çarpıyor olun, ister motosikletinizde geziyor olun, erkekler için motosiklet gözlüklerimiz her türlü spor ve aktivite için mükemmeldir.Pratik ve benzersiz tasarımı ile her durum için harika hediyeler yaparlar.


Belirleme

  • Öğe Türü > Gözlük
  • Cinsiyet > Üniseks
  • Kaynak > Anakara Çin

Yorumlar (0)

İnceleme ekle