Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

150W LED Projektör, 6500K Günışığı Beyaz, Ultra Parlak Ve Ultra İnce Açık Çalışma Lambası IP66 Su Geçirmez Güvenlik Lambası

 0

₺1 956.11 ₺2 643.39

Dış Aydınlatma

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o12382

150W LED Projektör, 6500K Günışığı Beyaz, Ultra Parlak Ve Ultra İnce Açık Çalışma Lambası IP66 Su Geçirmez Güvenlik Lambası

[Ultra-ince tasarım]: marka-yeni LED projektör ultra-ince LED çip benimser, dayanıklı ve reliable.It sadece projektör boyutunu küçültmekle kalmaz, aynı zamanda daha parlak ve daha düzgün ışık üretir.

[Süper parlak] LED güvenlik ışığının parlaklığı, geleneksel ampullerinkinden birkaç kat daha yüksek olan 8000 lümen kadar yüksektir ve elektriğin %80'ine kadar tasarruf edebilirsiniz.Emisyon açısı 120 derecedir, ışınlama mesafesi daha uzundur ve aydınlatma daha parlaktır!Daha da önemlisi, lamba mükemmel ısı dağılımı sağlayan ve LED'in ömrünü 30.000 saate kadar uzatan alüminyum kabuktan yapılmıştır.

IP66 su geçirmez: IP66 su geçirmez açık projektör, dış aydınlatma için uygun, su girme endişesi olmadan.Bahçelerde, meydanlarda, reklam panolarında, fabrikalarda, rıhtımlarda, stadyumlarda ve aydınlatmaya ihtiyaç duyan diğer yerlerde yaygın olarak kullanılır.

Basit kurulum: LED çalışma ışığı, farklı açıları ayarlayarak tavana, duvara, zemine ve diğer konumlara kolayca monte edilebilen ayarlanabilir bir metal braket ile donatılmıştır.Not: sarı / yeşil telden topraklama kablosuna, kahverengi telden düz tele, mavi telden nötr tele !

boyut: 310 x 280 x 125 mm

Malzeme: alüminyum

renk: gösterildiği gibi

Paket içeriği:

1 x projektör

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.


Belirleme

  • Ampuller Dahil mi > Evet
  • Kaynak > Anakara Çin

Yorumlar (0)

İnceleme ekle