Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

El Mini Testere Elektrikli Kompakt Taşınabilir Zincir Testere Güç Aracı Ağaç Kesme ve Şube Budama Ahşap Kesme

 0

₺1 083.48 ₺2 407.97

Elektrikli El Aletleri

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o13064

Tanım

Zincir 800m/dk'ya(43,75 ft/s) kadar çalışır, hafif tasarım ise çalışma sırasındaki yorgunluğu sınırlar.Şarj edilebilir tasarım, zahmetli kablolardan uzak durmanızı ve rahatça çalışmanızı sağlar Tek yapmanız gereken şarj etmek ve kesmeye başlamak için düğmeye basmaktır.

Belirleme

Malzeme: Plastik ve Bakır

Bıçak Malzemesi: 65 # Karbon Çelik

Renk: Kırmızı ve Siyah

Kılavuz Plakası Uzunluğu: 15.2 cm / 6 inç

Zincir Uzunluğu: 15.2 cm/6 inç

Maksimum Kesme Çapı: 15 cm / 5.9 in

Ürün Boyutu: 11.5 * 8.5 * 43 cm/4.5*3.34*16.92 içinde

Taşıma çantası Boyutu: 39 * 29 * 10 cm/15.3*11.4*3.9 içinde

Pil Kapasitesi: 1500 mAh

Lityum Pil Voltajı: 21 V

Fiş Tipi: Amerikan Fiş 110 V

Testere Hızı: 800 m / dak(43.75 ft / s)

Şarj Süresi: 2-3 saat

Dayanıklılık Süresi: 20 dakika

Net Ağırlık: 2 kg / 4.4 lbs

Brüt Ağırlık: 2.5 kg / 5.5 lbs

temel özellikler

Yüksek hızlı ısı yayma Sistemi: Bu lityum testere, uzun süre yanık makinesini önlemek için bir ısı yayma deliği tasarımına sahiptir, makine, makinedeki ısıyı boşaltmak için fanı çalıştırmak için kullanılır.

Ayarlanabilir Bölme: Bu lityum motorlu testerenin zincirindeki bölmenin açısı, ağacın çapına göre ayarlanabilir ve kesme çapını arttırırken talaş sıçramasını etkili bir şekilde önler.

Tek elle Kullanım: Lityum motorlu testerenin kendisi yalnızca 4,3 lbs ağırlığındadır ve hafif gövdenin getirdiği rahatlığı hissetmek için tek elle kolayca çalıştırılabilir.Daha da önemlisi, geleneksel büyük testerelerin erişemeyeceği dar alanlara sığabilir.

Güvenli ve Güvenilir: Kazayla başlamayı önlemek için emniyet kilidi ve anahtar düğmesine aynı anda basılmalıdır.Ayrıca, handguard bölmesi eli daha etkili bir şekilde korur ve dalların ve yaprakların eli çizmesini önler.

Keskin ve Verimli: Bu lityum iyon testerenin bıçağı 65#karbon çeliğinden yapılmıştır ve odun kesmeyi ve çalışmayı kolaylaştırmak için söndürülür.Zincir hızı, kısa sürede 5,9 inç çapındaki büyük ahşabı kolayca kesebilen 800m/dak'ya(43,75 ft/s) ulaşabilir.

Dayanıklı: Bu lityum motorlu testerenin lityum pili, 20 dakika boyunca kullanılabilen 21V voltaja ve 1500mAh pil kapasitesine sahiptir ve kullanım süresini iki katına çıkararak dönüşümlü olarak kullanmanız için iki pil vardır.

Çevre dostu: Emisyonsuz çalışma için benzin yerine pil gücü kullanır.Benzinli motorlarla karşılaştırıldığında, bu elektrikli testere daha sessiz ve çevreye daha dostudur.

Düşünceli Aksesuarlar: Bu ürün, nakliye sırasında hasarı önlemek ve ürünün güvenli bir şekilde teslim edilmesini sağlamak için tüm aksesuarları saklamak üzere kendi taşıma çantasıyla birlikte gönderilir.

Detaylar

Yuvarlatılmış Köşeler: Bu el tipi lityum testere, darbeleri önlemek için pürüzsüz yuvarlatılmış köşelerle doldurulur ve kullanımı güvenlidir.

Kaymayı Önleyici Tutamak: Bu lityum motorlu testerenin tutacağı kaymayı önleyici, elinizle tutamak arasındaki sürtünmeyi artıran, yorulmadan dayanıklı ve uzun ömürlü tutuş ile işlenir.

Uygulama

Bu lityum testere, bambu orman kesimi, kütük kesimi, kütük ve budama, kütük ve budama vb.İçin uygundur.

Paket içeriği

1 * El 6-inç Lityum Testere

2 * Lityum Piller

1 * Şarj Cihazı

1 * Taşıma Çantası

1 * İngilizce Kılavuzu

Notlar:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle çekim ışığı ve 1-3 cm hatanın neden olduğu hafif renk farkına izin verin ve sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Ürünle ilgileniyorsanız veya herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size 24 saat içinde cevap vereceğiz.


Belirleme

  • Güç Kaynağı > Pil
  • Marka Adı > CNCEST'İN
  • Bıçak çapı > 15cm
  • Boyutlar > 11.5 * 8.5 * 43 cm
  • ağırlık > 2kg
  • Renk > Kırmızı ve siyah
  • Pil Kapasitesi > 1500 MAH
  • Şarj süresi > 2-3 saat
  • Model Numarası > mini testere
  • Anma Gerilimi > 110V
  • Testere Tipi > zincir testere
  • Uygulama > Ahşap Testere
  • Malzeme > plastik ve bakır
  • Motor Tipi > Fırçasız
  • Kaynak > Anakara Çin
  • Kullanım > Ticari üretim

Yorumlar (0)

İnceleme ekle