Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Golf topluğu Kemer Tutucu Golf Topu Tırnak Depolama Kılıfı PU Deri Golf Boş Top İşareti Tee Durumda Golf Topu Tırnak Asılı Durumda

 0

₺48.39 ₺80.58

Spor Ayakkabı, Giyim ve Aksesuar

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o13733

Mermi Noktaları:

1.PU Deri Malzeme: Golf Tee Kılıfı, rahat ve rahat olan yüksek kaliteli PU deri malzemeden yapılmıştır. durable.It 7 tees sıkıca tutabilir ve düşmelerini önleyebilir.

2.Geliştirilmiş Organizasyon: Bu golf tişört kılıfı, tişörtlerinizi düşürmeden kolayca almanızı ve koymanızı sağlayan yerleşik bir mıknatısa sahiptir.Güçlü adsorpsiyon, tişörtlerinizin güvenli bir şekilde yerinde kalmasını sağlar.

3.Kişilik Stilini Göster: Bu golf tee kılıfı, kişilik tarzınızı, en sevdiğiniz deseni kendi ellerinizle yapabileceğiniz boş bir top işareti ile göstermenizi sağlar veya text.It ayrıca golf seven akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza harika bir hediye olur.

4.Kolaylık sağlamak için Tişörtlerinizi Kılıflayın: Golf tişörtü kılıfı, yedi tişörtün çizilmelere ve hasarlara karşı saklanmasının ve korunmasının akıllı ve kullanışlı bir yoludur.Tutucu, tişörtlerinizi taşımayı ve düzenlemeyi kolaylaştıran şık ve ergonomik bir tasarıma sahiptir.

5.Çok Amaçlı Alet: Golf Tişörtü Kılıfı, tişörtlerinize kolay erişim sağlar.Kompakt çantası 7 tişört tutabilir ve kemerinize veya çantanıza takılabilir.Her seviyeden golf tutkunları için tasarlanan bu oyun, oyununuzu geliştirmenize yardımcı olur ve sporunuza heyecan katar.

Bu kemer, tişörtlerinizi güvenli ve düşmesi kolay olmayacak şekilde tasarlanırken, boş bilye işareti onları çizilmelere karşı korur.Ayrıca, oyununuzun eğlencesine katkıda bulunur.

Belirleme:

Ürün adı: Golf Çantası Tee Tutucu

Malzeme: PU

Ürün boyutu: (yaklaşık.)19 * 3.7 cm/7.48 * 1.46 inç

Ağırlık: yaklaşık 23.2 g / adet

Ambalaj Listesi:

1 adet * Golf Tee Kemer Klipsi

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.


Belirleme

  • Bölüm Adı > Üniseks
  • Marka Adı > liilaimic'in
  • Kaynak > Anakara Çin
  • Model Numarası > Golf Topu Tırnak Saklama Kılıfı
  • Kategori > Küçük Golf Topu Çantası
  • Spor türü > Golf
  • Malzeme > PU

Yorumlar (0)

İnceleme ekle