Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Keçe Makyaj Ekle Çanta Çanta Taşınabilir Çok amaçlı Organizatör Cep Yıkama Tote Çanta Kozmetik Kadın Saklama Torbaları Seyahat O1D9

 0

₺31.64 ₺48.76

Evde Depolama ve Organizasyon

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o15898

Tanım:

Malzeme: keçe

Boyutu:21 * 17 * 13 cm/8.3*6.7*5.1 inç, 26 * 20 * 13 cm/10.2*7.9*5.1 inç, 28 * 25 * 17 cm/11*9.8*6.7 inç

Renk: resim olarak

1. Ultra hafif kumaş: İyi yapılandırılmış keçe kumaştan yapılmış, yumuşak ve lightweight.It çantanızın orijinal astarı için ek koruma sağlar ve ekstra ağırlık eklemez.

2.Yerden tasarruf:Taşınabilir ve kompakt, çantada kolayca tutulur, manşetlerle kolayca çıkarılır, başka bir çantaya geçmek için zamandan tasarruf edin.

3.Çok cep tasarımı: Çok cep düzenleyici cepler, kolay organizatörler kozmetikleriniz, akıllı telefonunuz, gözlükleriniz, seyahat eşyalarınız vb. Eşyalarınızı iyi organize edilmiş ve kolay tutun find.No torbanın dibinde daha fazla kazma

4.Geniş kullanım yelpazesi: Çeşitli çanta modellerine hizmet eder, çantanızın güzel görünmesini sağlar ve yeniden düzenlemek zorunda kalmadan gün boyunca çanta ve çantaları değiştirmek kolaydır.

5.Özellikler: yumuşak, yoğun keçe, formaldehit içermeyen, iyi şekillendirme etkisi.

not

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı gösterir, gerçek öğenin rengi aşağıdaki resimlerden biraz değişebilir.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak bu sadece referans içindir.

3.Karışık ürün,Renk ve Ebat Siparişini kabul edebiliriz.Daha fazla miktar, daha fazla indirim.

Paket şunlardır:

1 adet * Makyaj Ekleme Çantası

İlginiz için teşekkür ederiz, Ürünlerimizin kalitesini garanti ediyoruz.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!


Belirleme

  • Malzeme > Polyester
  • Kaynak > Anakara Çin

Yorumlar (0)

İnceleme ekle