Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Kadın Hasır güneş şapkası Klasik plaj şapkası Yaz güneş koruma şapkası Katlanabilir Geniş Kenarlı panama şapkası Disket yazlık şapkalar İlmek İle

 0

₺160.05 ₺320.09

Şapkalar ve Kapaklar

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o165378

Tanım:

Kadınlar için Hasır Şapkalar-Yazın Vazgeçilmeziniz

Hiçbir şey hasır şapka gibi yaz demez!Plaja, parka veya şehre gidiyor olsanız da, sizi serin tutacak ve güneşten koruyacak bir şapkaya ihtiyacınız var.Bu yüzden hasır şapkalarımızı kadınlar için yarattık!

Hasır şapkalarımız yumuşak ve nefes alabilen doğal samandan üretilmiştir.Yüzünüzü ve boynunuzu güneşten mükemmel şekilde gölgeleyen geniş bir ağzı ve biraz yetenek katan büyüleyici bir yayı vardır.Ayrıca katlanması ve saklanması kolaydır, bu da onları seyahat için ideal kılar.

Hasır şapkalarımız modayı ve eğlenceyi seven kızlar için mükemmeldir.Onları kottan elbiselere ve gündelik kıyafetlerden resmi kıyafetlere kadar her kıyafetle eşleştirebilirsiniz.Yaz gardırobunuzu renklendirmek için mükemmel bir aksesuardır!

Hasır şapkanızı hemen almak ve yazın tadını şık bir şekilde çıkarmak için bu fırsatı kaçırmayın!

Belirleme:

Ürün boyutu: yaklaşık 10 * 14 * 48 cm/3.94*5.51*18.9 içinde

Ürün ağırlığı: 200g

Malzeme: Saman

Ambalaj Listesi:

Hasır Şapka*1

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Nefes Alabilen Saman Malzemesi: Bu plaj şapkası, rahat ve sıkı dokunmuş, havanın dolaşmasına izin veren ve sıcak günlerde ve egzotik gezilerde sizi serin tutan doğal bir saman malzemesine sahiptir.

2.Büyük ve Disket hasır Şapka: Bu rahat hasır şapka, yüzünüzü mükemmel bir şekilde gölgeleyen ve sizi sun.It giymek için rahat ve şık.

3.Çoğu Bayana Uyar: Bu kadın güneş şapkası, ter bandından geçen ve boyutunu ayarlamanıza ve mükemmel bir uyum sağlamanıza olanak tanıyan bir kordona sahiptir. fit.It çoğu kadın ve kız çocuğu için üretilmiştir ve tüm gün rahatça giyilebilir.

4.Katlanabilir ve Hafif: Bu Geniş Kenarlı Hasır Şapkanın katlanması ve taşınması kolaydır, bu da seyahat, tatil, yürüyüş, kamp veya diğer açık hava etkinlikleri için idealdir activities.It plaj oyunu için de harika.

5.Modaya Uygun ve Çok Yönlü Şapka: Bu hasır plaj şapkası yazınızı güzelleştirecek outfits.It rahattan zarifliğe kadar giydiğiniz herhangi bir elbise ile gidebilir.Partiler, piknikler veya düğünler gibi her duruma nasıl uyduğunu seveceksiniz.


Belirleme

  • Özellik > Güneşten korunma
  • Bölüm Adı > Yetişkin
  • Malzeme > Saman
  • Uygulanabilir Sahne > Dış mekan
  • Cinsiyet > kadınlar
  • Kaynak > Anakara Çin
  • Uygulanabilir Sezon > Yaz

Yorumlar (0)

İnceleme ekle