Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Yükseltilmiş Elektrikli dikiş makinesi Dikiş Çantası, genişletme kartı Mini dikiş makinesi Mavi DIY Ev Seyahat İçin ABD Plug

 0

₺656.19 ₺979.45

Sanat, El Sanatları ve Dikiş

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o169398

[Küçük Elektrikli dikiş makinesi]: Çıkarılabilir açılır kapanır masa ile taşınabilir elektrikli dikiş makinesi.Çift iplik tasarımı dikişi daha güçlü ve daha güçlü hale getirebilir convenient.It çeşitli dikiş görevleri için kullanılabilir ve acil dikiş sorunlarını da çözebilir.Kırık ipliklerden rahatsız olmanıza gerek yok more.It hayatta iyi bir yardımcıdır!

[İki Dikiş Kontrol Modu]: Elektrikli dikiş makinesinin iki dikiş kontrol modu vardır (elektrik/pedal).Bunlardan biri anahtar kontrolüdür, adaptörü taktığınız ve anahtarı açtığınız sürece makine çalışmaya başlayabilir.Diğeri pedal kontrolüdür, harici Tek Hızlı Peda ile çalışmaya başlamak için pedala basmanız yeterlidir.

[ LED ışık ve sarma işlevi]: Dikiş makinesi, düşük ışıkta bile net bir şekilde görülebilen ve düşük ışık koşullarında dikiş işlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilen yerleşik bir parlak LED ışığa sahiptir.Ve otomatik sarma işlevine sahiptir, zamandan ve emekten tasarruf sağlar!Sargı tellerinin neden olduğu sıkıntılardan kurtulun.

[Geniş Uygulamalar]: Yükseltilmiş dikiş makinesi 6 kat denime nüfuz eder, kullanımı kolaydır, düz dikiş, boru dikişi vb.Gibi dikiş işlerini kolayca tamamlayabilir., giyim, pantolon, kumaş, perde, DIY vb.İçin uygundur.Ayrıca çocuklarınızla el yapımı tamamlayabilir, daha eğlenceli hale getirebilirsiniz!

[Mükemmel Hediye]: Dikiş makinesi güzel tasarlanmış, kendiniz kullanabilirsiniz veya ailenize ve arkadaşlarınıza vermek de iyi bir seçimdir!

Sıcak ipuçları: Dikiş makinesi fabrikadan çıktığında dişlidir ve kumaş kullanılmış bir ürün değil test için kullanılır!

Renk: mavi

Malzeme: ABS + POM

Fiş Tipi: ABD Plug, Kanada, Hindistan, Meksika, Tayland, Tayvan, Amerika Birleşik Devletleri, Filipinler ve benzeri için geçerlidir.

Gerilim: AC110V

Paket içeriği:

1 x dikiş makinesi

2 x erişte

2 x alt çizgiler

1 x iğne

1 x pedalı

1 x renkli plastik geçirici

1 x genişleme istasyonu

1 x ABD fiş

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.


Belirleme

  • Kaynak > Anakara Çin
  • Malzeme > Paslanmaz Çelik
  • Tip > dikiş iğnesi
  • Kullanmak > Nakış

Yorumlar (0)

İnceleme ekle