Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Güneş Helikopter Araba Hava Spreyi Pervane Dönen İç Aksesuarları Oto Tatlandırıcı Malzemeleri Parfüm Difüzör Dekorasyon

 5

₺231.14 ₺330.33

İç aksesuarlar

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o257642

Mermi Noktaları:

1.Hızlı kurulum: Bizim güneş araba hava spreyi yapıştırılan ve herhangi bir bırakmadan yeniden konumlandırılmış yeteneği ile güvenli ve dayanıklı kullanım sağlar marks.It kaliteli alüminyum alaşımlı malzemeden üretilmiştir ve bakımlı ve uzun ömürlü bir koku için arabanızın herhangi bir yerine sabitlenebilir.

2.Hızlı Koku Difüzyonu: Güneşin gücünden yararlanan bu araba hava spreyi, yenilikçi güneş yoğunlaştırıcılarla saniyeler içinde kokuyu döndürür ve yayar.Aromatik bir sürüşü keyifli hale getirirken enerji ve paradan tasarruf ederek hızlı ve çevre dostu koku difüzyonunu yaşayın.

3.Güvenli ve Doğal: Güneş enerjili araba hava spreyi, hoş olmayan kokuları gidermek için güvenli ve doğal bir çözümdür.Bitki esansiyel yağları ile aşılanmış, diğer oda spreylerinde yaygın olarak bulunan zararlı zararlı maddeler içermez.

4.Dekorasyon ve Tedavi Edici: Bu güneş enerjili araba hava spreyi, arabanıza zarafet katan zarif bir görünüme sahiptir interior.It içerideki manzarayı engellemeyecek romantik ve hoş bir atmosfer yayar. car.It ayrıca havayı tazeleyerek ve ruh halinizi yatıştırarak sürüş yorgunluğunu gidermeye yardımcı olur.

5.Mükemmel Hediye Fikri: Fanını çalıştırmak için doğal güneş ışığından yararlanan bu araba hava spreyi, elektrik faturalarından tasarruf etmenize yardımcı olurken hoş bir koku yayar.Araba severler, sık sürücüler, aile ve arkadaşlar için ideal bir hediye.

Tanım

Güneş enerjili araba hava spreyi ile her sürücüyü ferahlatıcı bir esinti haline getirin.Güvenli ve dayanıklı olan bu gadget, saniyeler içinde sürüşünüze kokulu bir destek sağlar.Formülümüz güvenli, hafif ve tahriş edici değildir, yolculuk sırasında arkadaşınız olacak romantik ve hoş bir atmosfer yaratır.

Belirleme:

1.Name: Güneş Enerjili Araba Hava Spreyi

2.Ürün ambalaj boyutu: (yaklaşık.)15 * 10 * 7 cm/5.91*3.94*2.76 inç

3.Ürün ağırlığı: (yaklaşık.)160g

Ambalaj Listesi:

Güneş Araba Hava Spreyi*1 (uçucu yağ İçerir *1 şişe + kayın taban)

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.


Belirleme

  • Tip > Uçak Parfüm Difüzörü
  • Ürün Yüksekliği > 6.2cm
  • Öğe Türü > Oda Spreyi
  • Ürün Uzunluğu > 10.3cm
  • Ürün Genişliği > 6.2cm
  • Şekil > Katı
  • Kaynak > Anakara Çin
  • Ürün Ağırlığı > 100g
  • Model Adı > Güneş Araba Hava spreyi

Yorumlar (1)

İnceleme ekle
Alıcı – 2023-12-22

Teslimat geç, ama gerçek olan resimden daha güzel Henüz kullanmadım.