Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Araba Park Kartı Numarası Plaka Yaratıcı Pano Süslemeleri Araba Stop Aksesuarları. Arkadaşlar için Otomatik Metal Dekorasyon Hediyesi

 0

₺129.53 ₺259.24

İç aksesuarlar

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o259275

Bu park telefon numarası plakası, park ederken iletişim numaranızı görüntülemenizi sağlar. car.It yüklemek ve kaldırmak kolaydır ve görünümünü engellemez road.It düşük sıcaklığa dayanıklı malzemeden yapılmıştır ve aşağıdakiler için kırmızı sprey boya kaplamasına sahiptir visibility.It aile dostudur ve yapabilir sürücüler tarafından kullanılır.

Belirleme:

Ürün: araba geçici park numarası plaka

Malzeme: ABS + gıda sınıfı silikon

Boyutu: (yaklaşık.) 10 * 8.5 cm / 3.94 * 3.35 inç

Ağırlık: 150g

Paket Listesi:

Araba Geçici Park Numarası Plaka *1

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Büyük Dayanıklılık: Bu park telefon numarası plakası, bobble head bebek süslemenize kolayca monte edilmek üzere tasarlanmıştır.Plaka, kokusuz ve yüksek ve düşük sıcaklıklara dayanabilen ABS + gıda sınıfı silikondan yapılmıştır.

2.Güvenli bir şekilde Sürün: Bu telefon numarası plakası küçüktür ve aracın gösterge paneline kilitlenmeden sığar. view.It güvenli bir şekilde sürmenize ve diğer sürücülerle iletişim kurmanıza yardımcı olur.

3.Kolayca Deforme Olmaz: Bu park telefon numarası plakası, deformasyonu önleyen kırmızı sprey boya kaplamaya sahiptir ve fading.It ayrıca yüksek elastik çelik tel yayı vardır.

4.Kurulumu kolay: Bu plaka sadece pratik değil aynı zamanda şıktır.Araba boyanıza zarar vermeyen 3M yapıştırıcı ile monte edebilirsiniz.Değiştirmek istediğinizde herhangi bir iz bırakmadan da kaldırabilirsiniz.

5.Benzersiz Araba Dekorasyonu: Bu park telefon numarası plakası sadece şık bir araba aksesuarı değil, aynı zamanda park etmekten kaçınmanın akıllı bir yoludur troubles.It ayrıca aileniz, arkadaşlarınız veya araba dekorasyonunu seven komşularınız için harika bir hediye fikri.


Belirleme

  • Ürün Uzunluğu > 0.00inch
  • Ürün Yüksekliği > 0.00inch
  • Ürün Genişliği > 0.00inch
  • Kaynak > Anakara Çin
  • Ürün Ağırlığı > 150g

Yorumlar (0)

İnceleme ekle