Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Araba Kafalık Çanta Kanca 2 adet Çok Fonksiyonlu Organizatör ve Depolama Askı Araba Aksesuarları Çanta Elbise ve Şemsiye

 0

₺159.86 ₺319.54

İç aksesuarlar

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o260272

Mermi Noktaları:

1. Sağlam ve Dayanıklı: Araba kafalık için bu çanta kancaları, 20 kg'a kadar ağırlığa dayanabilen yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır.Çantalarınızın güvenli bir şekilde yerinde kalmasını sağlayan büyük yük yataklarına sahiptirler.

2. Kolay Kurulum: Çantanızı araba koltuk başlığı için çanta kancamızla ulaşılabilecek ve araba tabanından uzak tutun.Saniyeler içinde sağlam, aletsiz bir kurulum için koltuk başlığı direğine tıklayın.

3. Dayanıklı ve Çizilmeye Dayanıklı: hassasiyetle hazırlanmış, çantalar için bu kafalık askı kancası dayanacak şekilde üretilmiştir.Aşınmaya dayanıklı ve paslanmaya karşı dayanıklı yapısı ve çizilmeye karşı dayanıklı yüzeyi, günlük kullanımda bile aracınızın iç kısmının zarar görmemesini sağlar.

4. Kullanışlı ve Fonksiyonel: Araba kafalık için çanta kancamızla eşyalarınızı kolayca düzenli tutabilirsiniz.360 döndürme özelliği, aracınızın içini düzenli tutmanın sorunsuz bir yolunu sunarak farklı açılara ve yönlere sorunsuz bir şekilde uyum sağlar.

5. Çok yönlü ve Kullanışlı: Araba kafalık çanta kancamız SUV'lar, kamyonlar, minivanlar için evrenseldir ve more.It okul çantalarını, kıyafetleri, şemsiyeleri, alışveriş çantalarını, çöp torbalarını ve daha fazlasını aracınızın arka koltuğuna kolayca asmanızı sağlar.

Tanım:

Kafalık askı kancalarımızla arabanızı bir profesyonel gibi düzenleyin!Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış ve aşınmaya dayanıklı olan bu kancalar, herhangi bir alete ihtiyaç duymadan farklı açılara ve yönlere kolayca uyum sağlar.Ve en iyi kısmı?SUV'lar, kamyonlar, minivanlar ve daha fazlası için evrenseldirler!

Spesifikasyonlar:

1. Adı: Araba kanca

2. Malzeme: Chammy kadife, paslanmaz çelik

3. Renk: kahverengi, siyah, gri

Ambalaj Listesi:

2 adet * Araba kancaları

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve fotoğraflama açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.


Belirleme

  • Ürün Ağırlığı > 97g
  • Model Adı > çanta kancası
  • Kaynak > Anakara Çin
  • Ürün Yüksekliği > 5cm
  • Ürün Uzunluğu > 14.5cm
  • Öğe Türü > Bağlantı Elemanı ve Klips
  • Ürün Genişliği > 7.5cm

Yorumlar (0)

İnceleme ekle