Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Kafalık askı kancası telefon tutucu Çanta Kancası Baş Dayanağı Askıları 2 İn 1 Koltuk arka düzenleyicisi Çift Kanca Çanta Çanta Ceket

 0

₺71.84 ₺102.54

İç aksesuarlar

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o297277

2'si 1 arada kafalık askı kancamız yerden tasarruf sağlayan rahatlık için tasarlanmıştır.Telefonunuzu ve kişisel eşyalarınızı kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde saklayın.Şık ve şık görünüm, aracınızın iç kısmına şık bir dokunuş katar.Kolayca takın ve çıkarın.

Adı: Araba Kafalık Kanca

Malzeme: deri + alaşım

Paket Listesi:

Araba Kafalık Kanca *1

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.2'si 1 arada Tasarım: Bu araba kafalık kancası giysi, çanta, şapka vb.Tutabilir.bir tarafta ve diğer tarafta bakkaliye, arabanıza ekstra depolama alanı ekliyor.

2.Geliştirilmiş İşlevsellik: Araba kafalık kancamızın yenilikçi tasarımı, çeşitli araba koltuklarına sığacak şekilde ayarlanabilen esnek ve bükülebilir bir yapıya sahiptir, bu da alanı en üst düzeye çıkarmak ve eşyalarınızı düzenli tutmak için ideal bir seçimdir.Stressiz depolama alanıyla sorunsuz bir sürüşün keyfini çıkarın.

3.Aracınızın içini düzene sokun: Çantanızı asın ve arabanızı bu çok işlevli araba kafalık kancasıyla düzenli tutun.Çift kanca tasarımı, telefonunuzu kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde tutmanızı sağlar ve dağınıklığı ortadan kaldırır.

4.Güvenilir: Esnek malzemelerden üretilen bu araba kafalık kancaları, herhangi bir otomobilin içini zahmetsizce tamamlayan şık bir tasarıma sahiptir.Olağanüstü dayanıklılıkları, deriye veya metale zarar vermemelerini ve çeşitli eşyaları güvenli bir şekilde tutabilmelerini sağlayarak seyahat ederken çantalarınızı, yiyeceklerinizi ve kıyafetlerinizi düzenli tutmanın kolay ve şık bir yolunu sunar.

5.Kolay Kurulum: Aracınızın dağınık iç mekanını araba başlığımızla dönüştürün hooks.No gerekli araçlar: doğrudan koltuk başlığı direğine takın ve alanınızı anında düzenleyin.Çoğu otomobil ve kamyona uyar.


Belirleme

  • Malzeme > Araba Kafalık Kancası
  • Kaynak > Anakara Çin

Yorumlar (0)

İnceleme ekle