Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Glitter Renkli Kalem 12 adet Jel Boya Kalemleri Taşınabilir Güzel İpucu Renkli Günlük Kalemler Boyama Kitapları Karalamalar Tebrik Kartları Ve

 0

₺18.80 ₺52.29

Kalemler, Kurşun Kalemler ve Yazı Malzemeleri

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o352281

Keyifli bir yazma deneyimi için ergonomik bir şekil ile tasarlanmıştır.Size kolaylık sağlamak için kalan mürekkebi açıkça görün.Yetişkinler ve çocuklar için boyama kitapları, okul projeleri veya sadece arkadaşlarınız ve aileniz için mükemmeldir.

Belirleme:

Adı: Glitter Jel Kalemler

Malzeme: pp

Ürün boyutu: uzunluk (yaklaşık.)15 cm / 5.91 inç

Ambalaj Listesi:

1 takım * Glitter Jel Kalemler

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kullanımı kolay: Sorunsuz bir şekilde kaydırın ve canlı renklerle ultra pürüzsüz çizgiler çizin.Uzun ömürlü ve kullanımı kolay olan bu kalemler, tasarım özlemlerinizi hayata geçirmeniz için size ilham veren hoş bir yazma deneyimi sunar.

2.Ergonomik Yapı: Uzun ömürlü mürekkep ve dayanıklı uçlara sahip Parlak Jel Kalemlerimizle yaratıcılığınızın kilidini açın.Ergonomik şekli, pürüzsüz ve zahmetsiz bir yazma deneyimi için optimum konfor sağlar.Jel kalemlerle hayal gücünüzü serbest bırakmaya hazır olun.

3.Şeffaf Namlu Tasarımı: Bu parıltılı jel kalemler, kalan mürekkebi net bir şekilde görmenizi sağlayan şeffaf bir kalem namlusuna sahiptir, böylece en sevdiğiniz renkler asla bitmez.Boyama kitapları, karalamalar ve canlı sanatlar yaratmak için mükemmeldir.

4.Geniş Uygulama Kapsamı: Sanat projeleri, scrapbooking, süslemeler, özelleştirilmiş hediyeler ve daha fazlası için harikalar yaratan parıltılı jel kalemlerimizle sanat eserinizi geliştirin.Hem yetişkinler hem de çocuklar için yaratıcı arayışlarına, partilerine ve okul çalışmalarına eğlenceli bir dokunuş katmak için harika.

5.Uygun Hediye: Bu parıltılı jel kalemler, resminize bir ışıltı dokunuşu katar.Uzun süreli bir parıltı efekti sağlarlar ve yaratıcı ifadelerini yükseltmek isteyen herkes için mükemmel bir hediye olurlar.


Belirleme

  • Marka Adı > tmddotda'nın
  • Kaynak > Anakara Çin

Yorumlar (0)

İnceleme ekle