Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Mini Elektrikli Matkaplar El Mikro USB Matkap Profesyonel El Matkabı 3X matkap uçları

 0

₺159.49 ₺192.06

Elektrikli El Aletleri

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o50999

Mini Elektrikli Matkaplar El Mikro USB Matkap Profesyonel El Matkabı 3X matkap uçları

En iyi kullanımlar: Bir el matkabı, bu aletin farklı doğası göz önüne alındığında birçok farklı kullanıma sahiptir.En yaygın kullanım hassas delme içindir.Küçük, kırılgan veya önemli projeler üzerinde çalışırken hassasiyet gereklidir.El matkabı, modeller, mücevherler, boncuklar, plastikler, teller ve hassas delikler açmayı gerektiren diğer birçok DIY projesi üzerinde çalışmak için küçük matkap uçlarını tutmak ve döndürmek için kullanılır.

Hobi aracı verimliliğiniz için harika bir yardımcı.

Küçük matkap 5V DC güç kullanabilir.

Küçük boyutlu, taşıması kolay, Yüksek kaliteli DC güç soketinden oluşan yüksek kaliteli bükülmüş anahtar kullanımı, uzun ömür.

renk: Altın

Malzeme: Alüminyum alaşım

boyutu: 9 * 2.5 cm

Paket içeriği:

1 * Delik delme

3 * matkap

1 * anahtarı

1 * USB şarj kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Dropshipping hakkında

1) Dropshipping'i kabul ediyoruz, dropshiping konusunda çok deneyime sahibiz ve sıraya herhangi bir reklam ve malzeme koymayacağız.

2) Toplu siparişler için siparişi işlemek üzere CSV dosyasını (Excel Dosyası) kabul ediyoruz.Sadece Ortadogulularakademi.com.tr'te bir siparişte ödeme yapmanız gerekiyor.Siparişlerinizi excel dosyasına göre işleme koyacağız.tüm müşteri bilgileriyle (Ad, E-posta, Tam adres etchellip) ve sipariş bilgileriyle( renk, miktar) iletişim kuran CSV dosyasını bize gönderebilirsiniz.Toplam fiyatı teklif edeceğim.Bunun için ödeme yaptıktan sonra Ortadogulularakademi.com.tr'e bir sipariş vermeniz yeterlidir.Dosyanızı sistemimize yükleyeceğiz ve siparişlerinizi dosyanıza göre işleme koyacağız.

Siparişi gönderdikten sonra, CSV dosyasını izleme kodlarıyla birlikte geri göndereceğim.


Belirleme

  • Kaynak > Anakara Çin
  • Matkap Tipi > Matkap Presi
  • Marka Adı > Xzante'nin

Yorumlar (0)

İnceleme ekle