Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Şanslı Yıldız Katlanır Kağıt 210 Yaprak Kalp Yıldız DIY Aydınlık Şeritler Geliştirmek Sanatsal Becerileri Katlanır Kağıt Zanaat Sınıfları

 0

₺45.22 ₺90.63

Sanat, El Sanatları ve Dikiş

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o58441

Katlanması kolay, ince motor becerilerinizi geliştirecekler.Çocuk Bayramı'nı kutlamak veya her duruma çok romantik bir dokunuş katmak için mükemmeldir.

Özellikler:

Malzeme: Kağıt

Ürün boyutu: (yaklaşık.)1 * 22 cm/0.39 * 8.66 inç

Ambalaj miktarı: 210 yaprak

Ambalaj Listesi:

1 takım * Kağıt yıldız şeritler

Notlar:

1. karanlıkta kalmadan önce masa lambasının altında 10-15 dakika;

2. Her ışık emici sadece yaklaşık bir saat sürebilir, geri dönüştürülebilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Büyüleyici Parlaklık: Güneş ışığını veya masa lambasını 10-15 dakika emdikten sonra karanlıkta parlayarak çok romantik bir aura yarattığı için ruh halini Yıldız Kağıdı ile yükseltin.Bu eşsiz parlayan kağıtla özel anlarınıza büyüleyici bir çekicilik katın.

2.İşçiliği Harikası: Star Paper'ın yüksek kaliteli kağıttan yapılmış sevimli ve renkli yıldız şeritleriyle sıradan anları özel bir şeye dönüştürün.Katlayın, şekillendirin ve kolaylıkla kendi yıldız süslemelerinizi yaratın.

3.Bilişsel Yetenekleri Artırın: Yıldız Kağıdı, DIY becerilerinizi geliştirmek, el-göz koordinasyonunu geliştirmek ve ince motor becerilerini geliştirmek için mükemmel bir araçtır.Zahmetsizce benzersiz süslemeler, hediyeler veya süs eşyaları yapan güzel kağıt yıldızlar oluşturmak için kullanın.

4.Renkli ve Pürüzsüz: Bu yıldız kağıt şeritleri, çarpıcı yıldız sanatı oluşturmanıza yardımcı olabilir.Canlı ve hassas kesilmiş kağıtlarımız, tüm işçilik ihtiyaçlarınız için mükemmeldir.

5.Dikkatli İşçilik: Yıldız Kağıdından yapılmış el yapımı şanslı yıldızlarla Çocuk Bayramı, Noel Günü veya Doğum Günleri gibi özel günlerde sevdiklerinize neşe getirin.Güzel süslemeler veya mücevherler tasarlayarak bu zarif ve düşünceli hediye ile derin dileklerinizi ifade edin.


Belirleme

  • Ürün Tipi > Ahşap DIY Paketi
  • Kaynak > Anakara Çin

Yorumlar (0)

İnceleme ekle