Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

: Dikiş iğnesi Geçirici Yaşlı Kılavuz Dikiş iğnesi Yerleştirici Kolay Cihaz Manuel Diş Açma Artefakt Dikiş Araçları Çoğu Dikiş İçin

 0

₺41.31 ₺82.63

Sanat, El Sanatları ve Dikiş

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o60497

Mermi Noktaları: 1.Rahat Tutuş: Ergonomik tasarım avucunuzun içine sığar, rahat ve tutması kolay hale getirir, pürüzsüz ve zahmetsiz bir dikiş deneyimi sağlar.İğne geçiricimizle stressiz dikişin tadını çıkarın.

2.Zahmetsiz Diş Açma Yardımı: İğneleri geçirmek için uğraşmaktan sıkıldıysanız, dikiş iğnesi geçiricimiz mükemmel bir çözümdür.İster el iğnesi ister makine iğnesi olsun, bu alet her boyuttaki iğneyi özellikle kolaylaştırır, zamandan ve zahmetten tasarruf etmenizi sağlar.

3.Zahmetsiz Diş açma: Yüksek kaliteli ABS ve paslanmaz çelik tel malzemeden yapılmış dikiş iğnesi geçiricimiz mükemmel elastikiyet ve dayanıklılığa sahiptir.

4.Harika Hediye: Dikiş iğnesi geçiricimiz, görme engelli veya titrek olan herkes için ideal zaman tasarrufu sağlar hands.It tüm durumlar için mükemmel bir hediye, Noel, Sevgililer Günü, Paskalya, doğum günleri ve Yıl. Hayatı kolaylaştırın ve yüksek kaliteli iğne geçiricimizle hayal kırıklığı yaratmayan dikişin tadını çıkarın.

5.Geniş Uygulama: Zorlu dikiş görevlerini kolaylıkla yerine getirmek için hazırlanmış bu dikiş iğnesi geçirici, denim, deri, kanvas veya pamuklu kumaşlar için mükemmeldir.DIY, takı yapımı, nakış ve dekoratif dikiş için idealdir.Geniş erişimi, herhangi bir iğne boyutunu hızlı ve etkili bir şekilde ele almanıza yardımcı olur.

Dikiş iğnesi geçiricimizle dikiş deneyiminizi kolaylaştırın!Tutması rahat, iyi esnekliği ile size zaman kazandırır.Harika bir Yılbaşı hediyesi, tüm dikiş projeleriniz için yaygın olarak uygulanabilir.

Şartname: Malzeme: ABS + paslanmaz çelik tel

Ağırlık: yaklaşık 1.1 g / adet

Ambalaj listesi: Dikiş için 5 adet * diş açıcılar

Not: Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.


Belirleme

  • Kaynak > Anakara Çin
  • Kullanmak > Nakış
  • Tip > Dikiş Seti
  • ağırlık > 1.1g
  • Malzeme > Paslanmaz Çelik

Yorumlar (0)

İnceleme ekle