Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Yeni 24 Adet Modelleme Kil Heykel alet takımı, Polimer Modelleme Kil Heykel Araçları Kaya Boyama Kiti Heykel Çömlek

 0

₺190.57 ₺293.30

Sanat, El Sanatları ve Dikiş

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o77438

Yeni 24 Adet Modelleme Kil Heykel alet takımı, Polimer Modelleme Kil Heykel Araçları Kaya Boyama Kiti Heykel Çömlek

[Hemen hemen Her yaratılış için kauçuk uçlu kalemler] Kil heykel aletleri, konik uçlu, açılı keski, düz keski, fincan keski ve fincan yuvarlak şeklindeki ahşap sap ve yumuşak uçlardan yapılmıştır.Renk şekillendirme, harmanlama, çizim, ince detaylandırma, Baskı işi ve parmak izlerini gidermek için mükemmeldir.En önemlisi kil ona yapışmazdı.

[Çiçek Yaprakları ve Yaprakları Oluşturmak için Plastik Modelleme Kil Araçları] Noktalar, kilde pürüzsüz çizgiler, heykel yapmak, kağıt çiçekler yapmak veya yumuşak kağıda kabartma yapmak için uygundur, ayrıca kek, fondan çiçek kalıbı vb.İçin de uygundur.

[Temel işler için ahşap kil oyma aletleri] Bu heykel aletleri keskin kenarlara sahiptir ve neredeyse kesmek için kullanabilirsiniz everything.It ayrıca göz kapakları yapmak ve ağzı oluşturmak gibi bazı temel ayrıntılar içindir.

[Çok Amaçlı Çömlek Süngeri] Sünger, polimer kil sırını lekelemek ve kil projelerinize pürüzsüz, parlak bir yüzey eklemek, çömlek üretimi sırasında suyu emmek veya eklemek ve yapıldıktan sonra seramiği parlatmak için kullanılabilir.

Renk: Mavi + Siyah + ahşap rengi

Malzeme: Plastik + Ahşap

Paket içeriği:

5 * Çift Taraflı Süsleyen Araçları

5 * Kauçuk uçlu kalemler

4 * Paslanmaz Çelik Bilye Kalemi

4 * Plastik Kil Modelleme Araçları

5 * Ahşap Kil Oyma Araçları

1 * Sünger

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.


Belirleme

  • Malzeme > plastik ahşap
  • Kaynak > Anakara Çin

Yorumlar (0)

İnceleme ekle