Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Alüminyum Alaşım 90 Derece Mini Marangoz Kare Yazı Delikli, Hassas Ağaç İşleme Makinist ölçme aracı

 0

₺271.71 ₺357.50

Donanım

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o79751

Açıları Hızlı Bir şekilde İşaretleyin: Eğimli kenardaki açı işaretleri, 0 dereceden 90 dereceye kadar 5 artışlarla hızlı açı işaretlemesine yardımcı olur.Ayrıca kolayca işaretleyebilirsiniz 22.5°, 30°, 45°, 60°, 67.5° birlikte verilen pın'i kullanma

Taşıması Kolay: Özellikle iki elinizle taşınması sakıncalı olduğunda, iş önlüklerine, alet kayışlarına ve ceplere kolayca yerleştirilebilir

Çok İşlevli: Bu küçük kare, açıları doğru ve hızlı bir şekilde işaretleme, kare üzerindeki küçük delikler arasında 1/16 inç aralıklı paralel çizgileri kolayca işaretleme gibi birçok kullanışlı işleve sahiptir.Ayrıca, 3/4 inçlik bir ahşap tahta üzerinde doğru bir şekilde ortalamak için 3/8 inçlik matkap ucunu yönlendiren karedeki en büyük delik.

Doğru ve Net Ölçek: Ölçek, net ve okunması kolay, hızlı okuma sağlayan ve uzun süreli kullanımdan sonra yıpranmayan küçük kare üzerindedir.

Yüksek Kalite: Bu küçük kare, paslanmaya karşı dayanıklı, dayanıklı ve korozyona dayanıklı yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan işlenmiştir.

Lütfen not; fiziksel biraz renk farkı veya fark, kullanımını etkilemez, umursamıyorum lütfen, teşekkür ederim!

yazı Delikleri ile

Malzeme: Alüminyum alaşım

renk: kırmızı

Paket içeriği:

1 x Marangoz Kare

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.


Belirleme

  • Kaynak > Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri > ELEKTRİK
  • Malzeme > Metal

Yorumlar (0)

İnceleme ekle