Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

2 Adet Sağ Açı Kelepçe Alüminyum Alaşımlı Ayarlanabilir 90 Derece Köşe Ağaç İşleme Kelepçe Kaynak Çerçeveleme Sondaj Dübel

 0

₺232.44 ₺650.98

Donanım

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o85366

Açıklamayı vurgula:

[Ayarlanabilir Çene] Dik açılı kelepçe, zamanında ayar ve hızlı sabitleme için uygun olan sola ve sağa sallanabilen ve konumlandırabilen çeneye sahiptir.Çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılamak için farklı boyutlarda panolara göre esnek bir şekilde ayarlayabilirsiniz.

[Sıkma Aralığı] Maksimum sıkma aralığı yaklaşık 55mm/2.2 inç, çene genişliği yaklaşık 70mm/2.8 inç ve çene derinliği yaklaşık 25mm/0.98 inçtir.90 derece köşe kelepçesi metal borular, ahşap, cam vb.İçin uygundur.

[Ergonomik Tutamak] Ağaç işleme kelepçesi, iş parçalarını hassas bir şekilde hizalamanıza ve tutmanıza izin veren, tutması rahat ve kontrolü kolay olan ve çalışırken kaymayı önleyebilen ergonomik bir kauçuk tutamağa sahiptir.

[Dayanıklı Malzeme] Dik açılı kelepçe, yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı döküm, sağlam ve dayanıklı, pas ve aşınmaya dayanıklı, kırılması ve deforme olması kolay olmayan, uzun ömürlü kullanım sağlamak için iyi inşa edilmiş bir tasarımdır.

[Geniş Uygulama] 90 derece köşe kelepçesi, DIY için hassas bir ağaç işleme sıkma aracıdır enthusiasts.It dolapları, kutuları ve resim çerçevelerini hizalamak, çivilemek, ağaç işleri yapmak, kaynak yapmak, vidalamak ve yapmak için mükemmeldir.

Belirleme:

Ürün Adı: Dik Açı Kelepçesi

Renk: gri

Malzeme: alüminyum alaşım + kauçuk

Yüzey: kaplama

Sıkma aralığı: 55mm / 2.2 in

Çene genişliği: 70mm / 2.8 in

Çene derinliği:25mm / 0.98 in

Miktar: 2 adet

Uygulama: hizalama, çivileme, ağaç işleme, kaynak, vb


Belirleme

  • Kaynak > Anakara Çin
  • Yapı > Açı Kelepçeleri
  • Malzeme > Metal
  • Kendin Yap Malzemeleri > Ağaç işleme

Yorumlar (0)

İnceleme ekle