Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Çömlek Heykel Araçları Yüksek Sertlik Polimer Kil Araçları Sağlam Esnek Ahşap Saplı Çok Amaçlı Sanat Projeleri için

 0

₺174.00 ₺248.63

Sanat, El Sanatları ve Dikiş

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o86263

8 Adet Kil Şekillendirici Araçları Ahşap Saplı Paslanmaz Çelik Yüksek Sertlik Modelleme Kil Araçları Oyma El Sanatları DIY

Özellik: 1. Paslanmaz Çelik: Bu kil heykel bıçakları, sağlam ve son derece dayanıklı esnekliğe sahip ince paslanmaz çelik bıçağı benimser.

2. Ahşap saplı: Bu modelleme kil araçları, rahat tutuş ve kolay kullanım sağlayan aerodinamik stile sahip ahşap saplı olarak tasarlanmıştır.

3. Geniş Uygulama: Bu çömlek araçları kiti oyma, modelleme, kazıma, yontma, fırçalama, yumuşatma ve more.It şeker yapımında, çiğneme şurubu, badem ezmesi, kil, çömlek, kalıplama, oyma ve diğer makinelerde kullanılır.

4. Pratik araç kiti: Bu çömlek heykel araçları, kil heykel için temel ihtiyaçlarınızı karşılayan kazıyıcı, sünger, tahta bıçak, tel kil kesici ve daha fazlasını içerir.

5. Mükemmel hediye: Bu modelleme kil araçları profesyoneller ve yeni başlayanlar için idealdir, Noel, doğum günü, şükran günü, yıldönümü ve diğer tatillerde seçim yapmak için mükemmel bir hediye.

Şartname: Öğe Türü: Kil Heykel Araçları

Malzeme: Ahşap Kütük, Paslanmaz Çelik

Kullanım: Kil Aletlerimiz Sadece Kil oluşturmak için değil, aynı zamanda Kabartma, gıda Dekorasyonu, Kek Dekorasyonu, Tırnak Sanatı vb. Gibi çeşitli El Sanatları için de kullanılabilir

Paket listesi: 1 x iğne

1 x Dairesel Düz Bıçak

1 x Düz Tel Kesici

1 x Çömlek Kaburga

1 x Kil Kesme Halatı

1 x Sünger

1 x Oyma Aracı

1 x Metal Kazıyıcı


Belirleme

  • Malzeme > açıklama olarak
  • Kaynak > Anakara Çin

Yorumlar (0)

İnceleme ekle