Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Kendinden Yapışkanlı Mini sarhoş tekerlek 360 Derece Makaralı Bilyalı Rulmanlar Makaralı Bilyalı Rulmanlar Mini Döner Tekerlekler

 0

₺63.09 ₺126.36

Donanım

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o88664

Saklama sepetlerinizi ve küçük mobilyalarınızı bu bilyalı rulmanlarla yükseltin.Kokusuz ve zararsız, 360° serbest dönüş sağlarlar ve 18 pound'a kadar tutabilirler.Daha da güçlü yapışma için uygulayın ve 24 saat bekleyin.Bu yüksek kaliteli silindirlerle çizilmelere ve hasarlara elveda deyin.

Özellikleri:

Ürün adı: Mini Caster Tekerlekler

Ürün rengi: beyaz

Ürün boyutu: 4.7 * 2.4 cm

Ürün ağırlığı: 34g (set)

Ürün malzemesi: POM + paslanmaz çelik

Ürün Listesi:

Mini sarhoş tekerlek * 4

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Mükemmel Malzemeler: Zararsız ve kokusuz yüksek kaliteli POM+ paslanmaz çelikten üretilen bu bilyalı rulman makaraları, herhangi bir iz veya çizik olmadan olağanüstü mukavemet, dayanıklılık, korozyona dayanıklı ve pürüzsüz ve sessiz hareket sunar.

2.Sorunsuz Manevra: Evrensel tekerleği kutunun altına yapıştırın ve zamandan tasarruf sağlayan 360 serbest dönüşün keyfini çıkarın ve effort.No kutu ne kadar ağır olursa olsun, bu bilyalı rulman silindirleri ile istediğiniz yöne kolayca ve sabit bir şekilde hareket ettirebilirsiniz.

3.Yaygın Olarak Kullanılır: Bilyalı rulman silindirlerimizle saklama sepetlerinizin ve küçük mobilyalarınızın hareketliliğini artırın.Evlerde, işyerlerinde, atölyelerde yaygın olarak kullanılan bu ürün, kolay manevra kabiliyeti ihtiyaçları için mükemmeldir.

4.Düzgün Hareket: Bir tekerlek sorunsuz bir şekilde 4,5 pound taşıyabilir ve dört tekerlekle maksimum 18 pound elde edebilir.Daha fazla stabilite için daha fazla tekerlek ekleyin.Mobilyalarınızı veya ekipmanlarınızı zahmetsizce kolaylıkla hareket ettirin.

5.Zahmetsiz Yapıştırma: Bilyalı rulman makaralarımızı, sağlanan kendinden yapışkanlı bantla mobilya tabanlarına yapıştırın.Kolay kurulum, delme ve sıfır zararın tadını çıkarın.


Belirleme

  • Tip > Mobilya Tekeri
  • Model Numarası > küçük tekerler
  • Kaynak > Anakara Çin

Yorumlar (0)

İnceleme ekle