Şimdi yeni müşteriler için ücretsiz kargo!

Bisiklet yüz kapatma Rüzgar Geçirmez Snowboard Yüz Maskesi Elastik Boyun Kulak yüz kapatma Soğuk Hava İçin Açık Bisiklet

 0

₺47.27 ₺104.96

Motosiklet Ekipmanları ve Parçaları

Stokta var

Tam açıklama

Satıcı kodu: o53970

Tanım:

Erkekler için elastik Kışlık Yüz Örtülerimiz, her türlü soğuk hava açık hava etkinliği için olmazsa olmazlardan.Bu rahat ve nefes alabilen kaplamalar gözlüklerinizi buğulamayacak ve kış ve yaz bisikleti için mükemmeldir.Yüz kaplamalarımızla tüm sezon boyunca sıcak ve korumalı kalın.

Belirleme:

Ürün adı: Bisiklet yüz kapatma

Ürün boyutu:

Kısa versiyon: yaklaşık 29x22 cm / 11. 42x8. 66 inç

Uzun versiyon: yaklaşık 57x28 cm/22. 44x11. 02 inç

Malzeme: polyester spandex

Ambalaj Listesi:

Bisiklet yüz kapatma x 1

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.İyi Nefes Alabilirlik: Bu bisiklet yüz örtüsü, ağız ve burun çevresinde nefes alabilen ağ ile tasarlanmıştır, böylece yüzünüzü buğulamayacaktır. glasses.It soğuk havalarda yüzünüzü ve kulaklarınızı dondurmaz.

2.Elastik Kumaş: Dayanıklı ve esnek malzeme ile tasarlanan bu bisiklet yüz örtüsünün yukarı ve aşağı çekilmesi kolaydır, çoğu kafa boyutuna elastik bir kumaşla uyar.Herhangi bir sürüş sırasında esnek kapsama alanının keyfini çıkarın.

3.Yumuşak ve Rüzgar Geçirmez: Bisiklet yüz kapağımızla kolayca ve rahatça nefes alabilirsiniz.Yumuşak dokunuşlu kumaştan üretilmiş, hem rüzgar geçirmez hem de sıcak olacak şekilde tasarlanmıştır, bisiklet sürerken boynunuz ve yüzünüz için sabit sıcaklık tutma sağlar.

4.Toplam Konfor: Bisiklete binme yüz örtüsü, yüzünüzü, boynunuzu ve kulaklarınızı sert rüzgar ve tozdan koruyarak soğuk havalarda bisiklet sürmek için optimum nefes alabilirlik ve engelsiz bir görünüm sağlar.

5.Bisiklet için olmazsa olmaz: Bu bisiklet yüz örtüsü, açık kış ve yaz için idealdir cycling.It cildinizi soğuk rüzgar veya UV ışınlarından korur ve sizi rahat ve nefes alabilir tutar.


Belirleme

  • Özellik > Nefes alabilir
  • Kaynak > Anakara Çin

Yorumlar (0)

İnceleme ekle